Απίστευτες καταγγελίες για επικίνδυνους οδηγούς

Καταγγελίες που δεν απέχουν από την πραγματικότητα και οι περισσότεροι οδηγοί βιώνουν καθημερινά. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε:

«Βλέπω και, προφανώς όχι μόνον εγώ αλλά και άλλοι, συμβάντα που μπορεί να προκαλέσουν ανατριχίλα. Οδηγός οδηγούσε εμπρός μου, στον περιφερειακό Υμηττού με παράξενες διορθώσεις πορείας για να μην βγει από τον δρόμο. Την προσπέρασα στην κατηφόρα της Κανελλοπούλου και είδα ότι διάβαζε εφημερίδα! Ακουμπισμένη στο τιμόνι της!

Η ίδια συμπεριφορά οδηγών παρατηρείται με τα κινητά τους σε διάφορους τόπους. Όμως σε δρόμους που η ταχύτητα αυξάνεται, γίνεται πολλαπλώς επικίνδυνο Άλλη περίπτωση είναι να κάθεται μικρό παιδί στα γόνατα του οδηγού ή σκυλιά να κυκλοφορούν ελεύθερα μέσα στην καμπίνα, να σκαρφαλώνουν στους ώμους του οδηγού ή να τα έχουν στα γόνατά τους, να τους κρύβουν την ορατότητα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν φωτογραφίες. Όμως, πώς μπορεί κάποιος να καταγγείλει τέτοια περιστατικά πού βάζουν σε κίνδυνο του ίδιους αλλά και τρίτους; Σε ποιόν φορέα θα λειτουργήσει τέτοια καταγγελία;»

Posted: 12:20 π.μ.. ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Απίστευτες καταγγελίες για επικίνδυνους οδηγούς

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

ΟΑΣΑ
Provided by Phantom Duck.